Primera:Pobeda Selte u Madridu

Izvor: B92

Subota, 15.03.2003.

21:50

Default images

Fudbaleri Selte pobedili su na Visente Kalderonu, ekipu Atletika sa 1:0. Jedini gol postigao je Argentinac Eduardo Berico tri minuta pre kraja utakmice.

Iako su Madridjani više bili u posedu lopte i stalno stezali obruč oko gostujućeg gola, igrači Selte su bili opasniji. Prvu pravu priliku propustio je Mostovoj u 30. minutu, kada je promašio prazan gol. U poslednjem minutu prvog poluvremena Fernando Tores je izašao sam pred Kavaljera, golmana Selte, ali je šutirao pored gola.

U drugom poluvremenu Atletiko je češće bio u prilikama, ali je tim iz Viga uspeo da dodje do pobede u 87. minutu, kada je Argentinac Gustavo Lopez, sjajno asistirao zemljaku Bericu, koji je iskosa sa leve strane savladao Estebana.

Barselona je igrala bez golova u Vitoriji protiv Alavesa. Trideset minuta Katalonci su igrali sa desetoricom igrača, nakon što je isključen Mota. U poslednjem minutu utakmice pridružio mu se i igrač domaćih Oskar Telez.

Atletik Bilbao je uspeo da pobedi Valensiju sa 1:0, fenomenalnim lob udarcem Ečeberije u 39. minutu. Ovom golu prethodio je promašaj sa bele tačke Fabija Aurelija.

Golom Ivana Elgere u pretposlednjem minutu meča Real Madrid je u gostima savladao ekipu Viljareala. Na taj način su Madriđani zadržali čelnu poziciju na tabeli.

Na El Madrigalu Viljareal je tokom celog meča bio bolji protivnik. Šanse pred Kasiljasovim golom ređale su se, posebno u drugom poluvremenu, ali je španski reprezentativac ostao nesavladan. Kada su domaći ostali bez rešenja, gost koristi jednu od retkih prilika i preko Elgere osvaja veoma bitne bodove.

Sosijedad je ostvario pobedu u Santanderu iako je gubio od 5. minuta protiv Rasinga. Medjutim, golovima Nihata i Karpina, baskijski klub stiže do pobede. Pri rezultatu 1:1, fudbaleri Rasinga promašili su jedanaesterac.

Na Riazoru Deportivo je lako došao do bodova, protiv ekipe koja se bori za opstanak, Rajo Valjekana. Tako je galicijski klub nastavio seriju dobrih rezultata koji su ga doveli u poziciju da se bori za titulu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: