Diuf se izvinio zbog pljuvanja

Izvor: B92, Beta

Subota, 15.03.2003.

20:45

Default images
Fudbaler Liverpula El Hadži Diuf izvinio se u subotu zato što je pljunuo navijača Seltika u utakmici Kupa UEFA u četvrtak koja se završila nerešeno 1:1.

Klub je igrača već kaznio zbog tog incidenta i on se nalazi pod istragom Evropske fudbalske unije (UEFA).

"Mnogo sam razmišljao poslednja dva dana i želim da se ponovo izvinim navijačima Seltika i Liverpula zbog mog ponašanja na stadionu Parkhed. To je bilo ružno, znam da sam pogrešio i siguran sam da se neće ponoviti", dodao je reprezentativac Senegala.

Trener Liverpula Žerar Ulije prešao je, međutim, preko ovog incidenta i insistirao je da Diuf bude u startnoj postavi u sledećoj prvenstvenoj utakmici, koju njegov tim igra u nedelju sa Totenhemom.

"El Hadži je mlad, on uči i pravi greške", rekao je Ulije.

"Zaista ne mogu da objasnim zbog čega sam tako reagovao. Sećam se da sam bio okrenut leđima publici i da me je neko udario u glavu. Pogrešno sam protumačio taj potez, a bio sam i uplašen, jer nisam znao šta se iza mene događa", objasnio je Diuf.

Diuf i uprava Liverpula organizovali su akciju u kojoj će pljunutom navijaču Seltika, 16-godišnjem Dominiku Skjavoneu, biti omogućen dvodnevni VIP boravak u Liverpulu, uključujući posetu revanš-utakmici i izvinjenje Diufa u direktnom susretu. Tinejdžer je ponudu prihvatio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: