Da li je Ferguson "nedodirljiv" u Mančesteru ?

Izvor: B92, AFP

Utorak, 04.03.2003.

12:53

Default images

Iako se činilo da su pozicije Aleksa Fergusona u Mančesteru takve da će otići sa klupe, samo kada on to poželi, stvarnost je barem prema pisanju britanskih medija malo drugačija.

Nakon gubitka "Vortington kupa" u nedelju Ferguson je "pritisnut" od strane uprave kluba ,imperativom osvajanja jednog trofeja ove sezone. U suprotnom, odlazak na leto ( i pored novog trogodišnjeg ugovora koji je potpisao prošle sezone) je skoro izvestan.

Izvršni direktor kluba Piter Kenjon izjavio je u utorak da je za klub «nezamislivo da i drugu sezonu ostane bez trofeja":

Izgubili smo šansu za osvajanje Vortington kupa i FA kupa. Ostaje nam prvenstvo i Liga šampiona. Zamislite sezonu u kojoj smo drugoplasirani u šampionatu, i sa plasmanom u četvrtfinale Lige šampiona. To nisu naši starndardi» rekao je Kenjon.

Da se "pale crvena svetla na Old Trafordu" ,govore i reči Aleksa Fergusona:

Druga sezona bez trofeja je nezamisliva. Pokušavam da stvorim pobednički tim. Biti stalno na vrhu je težak posao. Samo najbolji opstaju" rekao je Ferguson.

Za sada «žuta štampa» prednjači u najavama eventualnog odlaska Fergusona, medjutim ukoliko zaista ne bude rezultata...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: