Savić za B92:"Prolećni cilj - Kup, pobeda nad Partizanom..."

Izvor: B92

Utorak, 25.02.2003.

19:00

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu u prvom kolu nastavka šampionata dočekuju niški Radnički. Trener crveno-belih Zoran Filipović ističe da su uslovi za igru otežani zbog vremenskih prilika, ali da od svojih igrača traži maksimalnu ozbiljnost na utakmici:

"Najbitnije je da 'desnom nogom' kročimo u nastavak prvenstva. Igrači se nalaze u odličnoj kolektivnoj i individualnoj formi, što bi trebalo da dodje do izražaja već protiv Radničkog", rekao je Filipović.

Trener Zvezde je naglasio da je svima "u klubu prioritet stvaranje pobedničkog mentaliteta i nadogradnja talenta mladih igrača, koji su tokom jeseni stekli bazu, odnosno odredjeno iskustvo".

"Prednost najbližih komšija me ne zanima, ali verujem da će biti rezultatskih iznenadjenja koja su na žalost pratila i nas u proteklom periodu", dodao je Filipović.

U Zvezdi ne gube nadu da Partizan može da se stigne, ali su svesni da je deset bodova manjka u odnosu na večitog rivala veliki zaostatak. Zbog toga su im ciljevi za sada umereni:
»Očekujem da osvojimo kup, da pobedimo Partizan na «Marakani» i ostvarimo što više pobeda u prvenstvu”, rekao je za B92, tehnički direktor crveno-belih, Dušan Savić:

”Takodje očekujem da će se mladi igrači u našem timu još više afirmisati. Ne bih da se bavim prognozama, prvenstvo je dugo – videćemo nakon poslednjeg kola, gde će se ko nalaziti”, rekao je Savić.

Utakmica Crvena zvezda – Radnički počinje u 14 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: