"Lasta" ispunila obećanje "BG na vodi" - nestaje

U sklopu izgradnje "Beograda na vodi" nastavljeni su radovi na uklanjanju Autobuske stanice Lasta, saopšteno je iz tog saobraćajnog preduzeća.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.06.2017.

19:39

Foto: Thinkstock, ilustracija

Uklonjen je prateći objekat saobraćajne operative, odnosno treći objekat od početka realizacije projekta "Beograd na vodi".

U narednom periodu, radovi će se sprovoditi sukcesivno, uz izmeštanje zaposlenih, opreme, invetara, polazaka u međugradskom saobraćaju koji će se ubuduće odvijati sa BAS-ove stanice.

Dinamika izmeštanja prigradskih polazaka Laste, Lastre i Strele biće utvrđena tokom ove nedelje na osnovu naloga generalnog direktora SP Lasta, navodi se u saopštenju i dodaje da će nalog biti donet kada budu obezbeđene lokacije sa kojih će se obavljati prigradski prevoz.

Putnici i prevoznici biće blagovremeno obavešteni o izmeštanju polazaka na osnovu Odluke koju će Izvršni odbor SP Lasta doneti narednih dana.

"Time Lasta, uz maksimum kvalitene organizacije i planiranja aktivnosti, ispunjava sve obaveze u realizaciji projekta 'Beograd na vodi', kao i obaveze prema putnicima i svim poslovnim partnerima čije poslovanje je vezano za Autobusku stanicu", poručuju iz Laste.

Po odluci Opštine "Savski venac“ bilo je naloženo da se izmeste svi objekti osim stanične zgrade. U saopštenju se podseća da su za izmeštanje bile predviđene operativne površine-polazni i dolazni peroni, zatim prateći objekti u sklopu realizacije saobraćaja, kao i svi drugi objekti sa pratećim sadržajima-kiosci, rashladne vitrine itd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: