Novi SsangYong Rexton premijerno na sajmu automobila

Na predstojećem salonu automobila BG Car Show, novi uvoznik i distributer vozila marke SsanYong, Adriatic Auto, predstaviće modele ovog proizvođača u hali 4 Beogradskog sajma.

Izvor: B92

Sreda, 21.03.2018.

19:35

Novi SsangYong Rexton premijerno na sajmu automobila
SsangYong Rexton (ilustracija)

Pored premijere novog Rextona na tržištu Srbije, potencijalne kupce očekuju i sajamske pogodnosti, uključujući popust 1.000 evra za Tivoli i XLV i do 2.000 za novi Rexton.

SsangYong Rexton ima karoseriju koja je montirana na novi koncept šasije kvadratnog poprečnog preseka, i koja blokira veći deo buke nastale od otpora kotrljanja točkova ili motora.

Šasija je takođe specijalno projektovana da smanji mogućnost povređivanja putnika u slučaju sudara.

Rexton za pogon koristi dizel motor zapremine 2.2 l, a ovaj automobil karakteriše poboljšano nezavisno zadnje oslanjanje, koje obezbeđuje bolje upravljanje.

Standardno se vozi sa pogonom na zadnje točkove, a vozač po potrebi može da izabere jednu od dve opcije pogona na sva 4 točka.

Novi Rexton može da povuče teret do 3 tone.
SsangYong Tivoli (ilustracija)
Pored ovog automobila, na štandu SsangYong biće izloženi i modeli iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Tivoli i XLV, sa bogatim paketima opreme.

Obezbeđeni su I krediti za finansiranje vozila uz minimalno učešće u iznosu od 30% od vrednosti vozila, rokom otplate 6 do 60 meseci i kamatnom stopom 3,99%.

Takođe, obezbeđeni su sajamski uslovi za finansiranje vozila putem lizinga sa minimalnim učešćenjem od 20% od vrednosti vozila, rokom otplate do 60 meseci i kamatnom stopom 2,40%.

Sajamski uslovi važe do kraja marta ili do isteka zaliha, a posetioci se na štandu u hali 4 mogu prijaviti za test vožnju koja će biti održana u Beogradu, nakon završetka manifestacije BG Car Show.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: