Analogna vs digitalna instrument tabla?

Mercedes je objavio fotografije unutrašnjosti bazične verzije novog CLS-a na kojima se vidi klasična analogna instrumenta tabla, umesto digitalnog displeja koji je dostupan u skupljim modelima.

Izvor: B92

Petak, 15.12.2017.

11:35

Analogna vs digitalna instrument tabla?

Na premijeri novog Mercedesa CLS, krajem novembra, nemački proizvođač predstavio je verziju sa bogatijim paketom opreme, koji sadrži i dva velika 12,3 inčna ekrana na komandnoj tabli. Levi displej, ispred vozača, služi kao instrument tabla, dok je desni, centralno postavljeni, deo multimedijalnog sistema.

Ovo rešenje izazvalo je oprečna mišljenja ljubitelja automobila, a neki su ocenili da bi kokpit izgledao bolje sa klasičnim analognim instrument satovima koji pokazuju brzinu automobila i broj obrtaja motora.

Mercedes je sada objavio novi set fotografije modela CLS, na kome se vidi i verzija enterijera sa konvencionalnom instrument tablom, umesto digitalnog displeja.

Koje rešenje vam se više dopada?
Mercedes CLS za 2018. sa analognom instrument tablom
.
Mercedes CLS za 2018. sa digitalnom instrument tablom
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: