Otvoren novi Mazdin salon u Nišu / FOTO

Mazdin ovlašćeni partner, Auto M.G. Commerce, otvorio novi prodajno-servisni centar u Nišu koji se prostire na skoro 1.000 kvadratnih metara. U ponudi je kompletna gama Mazda vozila, flota test automobila, kao i kupovina staro za novo.

Izvor: B92

Sreda, 18.10.2017.

10:16

Otvoren novi Mazdin salon u Nišu / FOTO
Foto: SAT, Mazda

Novi objekat, koji je izgrađen isključivo za Mazdu i po poslednjim je svetskim standardima, prostire se na skoro 1.000 m2.

Salon novih automobila zauzima 450 m2 i u njemu će biti izložena kompletna gama Mazde. Servis je površine 350 m2 sa 4 radne pozicije, opremljen Mazdinim specijalnim alatima i dijagnostičkim uređajima.
Foto: SAT, Mazda
Posetioci će imati priliku da isprobaju glavne aktuelne modele Mazde, s obzirom da je kompanija obezbedila stalnu flotu test automobila

Osim toga, dok im je automobil na servisu, za vlasnike Mazda vozila pripremljen je udoban prostor i osveženje.
Foto: SAT, Mazda
Novost je Mazdin „aktivni prijem“ automobila na servis, odnosno posebno odvojen zatvoreni prostor u kom servisni savetnik i vlasnik automobila vrše pregled i primopredaju automobila na servis.

U istom prostoru biće izložena originalna dodatna oprema.
Foto: SAT, Mazda
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: