Karambol na parkingu: Pijani vozač udario u 17 vozila

Vozeći pod dejstvom alkohola, jedan mladić sa Floride oštetio je dobar deo voznog parka svog komšiluka.

Izvor: B92

Sreda, 23.08.2017.

11:29

Karambol na parkingu: Pijani vozač udario u 17 vozila
Screenshot

Iako, na sreću, u ovom incidentu niko nije povređen, načinjena je velika materijalna šteta na parkiranim automobilima, ali i na pokretnoj ogradi na ulazu u stambeni blok.

Kako izveštava CBS News, Tony Futch (25) iz Orlanda najpre je pri pokušaju da uđe u krug stambenog kompleksa svojim Chevroletom polomio deo kapije, da bi se zatim zakucao u nekoliko parkiranih automobila.

Tu nije bio kraj, jer je pijani vozač nastavio da se kreće oko obližnje zgrade, gde je nastavio da udara u parkirana vozila.

Kada je nakon toga Futch ponovo udario u kapiju, susedi koji su se okupili privučeni bukom pozvali su policiju. Jedan od svedoka navodi da je vozač bio toliko pijan da nije mogao da govori.

Po dolasku policijske patrole odbio je da dune u alkometar, a zatim je ekspresno priveden zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Sada ga očekuje ozbiljna kazna, s obzirom da postoji mogućnost da bude optužen 17 puta, za svaki od 17 automobila u koje je udario.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: