Ovonedeljni pobednički recepti

Izabrani su ovonedeljni dobitnici koji su poslali svoje originalne recepte objavljene na kategoriji "Moja kuhinja, moja pravila", na portalu B92.net.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.06.2014.

12:05

Default images

Darodavac nagrada "Univerexport" je nagradio sledeće čitaoce sajta i gledaoce popularnog kulinarskog šou programa: Sanju Ilić za recept „Pesak torta“, Ninu Đorđević za recept „Potaž od zeleni“ i Anu Rajić za recept „Taljatele sa piletinom“.

Kulinarski TV šou "Moja kuhinja, moja pravila", se bliži kraju, a jedan od sudija Filip Ćirić je i ove, poslednje nedelje izabrao najbolje i najoriginalnije recepte.

Nagrađeni svoje poklone mogu da preuzmu na prijavnici zgrade B92. Dobitnici koji nisu iz Beograda moći će da preuzmu svoje nagrade sve dok traje prikazivanje emisije "Moja kuhinja, moja pravila", na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: