MKMP epizoda 58.

Regionalni kuvarski takmičarski šou “Moja kuhinja, moja pravila” počeo je 24. februara. B92 i Emotion oblišli su Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu, i odabrali najbolje kuvare ametere. Takmičenje je počelo 15 parova koji su se borili tokom ova tri meseca. Pred njima su bili zanimljivi ali i teški zadaci koje su uspešno i manje uspešno rešavali. Sada smo stigli do polufinala gde će se četiri najbolja para boriti za novčanu nagradu, ali i titulu najboljeg kuvara amatera.

Izvor: B92

Sreda, 04.06.2014.

13:05

Default images

Prvo polufinalno kuvanje se odigrava između Sime i Zorice bračnog para iz Slankamena i Bojana i Aldena prijatelja iz Sarajeva. Parovi treba da pripreme predjelo, glavno jelo i desert u određenom vremenskom periodu. Par koji dobije više poena od sudija, proći će u finale.

Ko će se bolje snaći, ko manje uplašiti, čija će hrana biti ukusnija? Takmičare pored Filipa i Njegoša, ocenjuju i gostujuće sudije.
Sreda, 4. jun u 21:30 na TV B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: