MKMP epizoda 57.

Dobili smo polufinaliste takmičenja Moja kuhinja, moja pravila. To su Ana i Anja iz Beograda, Simo i Zorica iz Slankamena, Bojan i Alden iz Sarajeva i Marija i Bojana iz Beograda.

Izvor: B92

Utorak, 03.06.2014.

10:54

Default images

Ovo je epizoda u kojoj ni jedan par ne napušta takmičenje, već ćemo odrediti polufinalne parove. Pred našim polufinalistima nalaze se dva zadatka. U jednom, takmičari će morati da naprave svoje fast food jelo. U drugom će pripremati jelo po izboru, ali će svaki takimičar iz tima pripremati jelo po 15 minuta sam.
Filip i Njegoš će svako jelo oceniti ocenom od 1 do 5. Na kraju emisije na osnovu rang liste znaće se ko su polufinalni parovi. U jednom polufinalu kuvaće prvi i četvrti par sa rang liste, a u drugom drugi i treći par sa liste. Utorak, 3. jun u 21:30 na TV B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: