MKMP epizoda 54.

Ponovo se družimo sa takmičarima koji su do sada napustili takmičenje. Oni će u narednim epizodama predstavljati ‘Strašni sud’ čiji je zadatak da ocenjuje jela koje parovi pripreme i odluči koji par ide u eliminacije. Da li će presudan biti kvalitet jela ili će na ocene Strašnog suda uticati prethodni odnosi između parova.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.05.2014.

10:17

Default images

Po prvi put u odlučivanju o tome koji par ide u eliminacionu rundu ulogu ima Strašni sud. Oni će probati sva jela koja pripreme takmičari i oceniti ih. Par sa najmanje poena ide u duel. O tome koji je drugi par koji ide u duel odlučuju Filip i Njegoš.

Prvi zadatak koji se nalazi pred takmičarima je da pripreme jelo od namirnica koje deca ne vole. Svaki od sedam parova će dobiti po jednu namirnicu koja treba da bude osnovna u jelu. Za ovaj zadatak imaju 45 minuta. U igri su kupus, grašak, cvekla, sardine, spanać….
Dva para koja su se našla u duelu imaju 45 minuta da pripreme jelo koje ih predstavlja. Ocenjuju ih Filip i Njegoš i gostujuće sudije i par sa manje poena zauvek napušta Glavnu kuhinju.

Četvrtak, 29. maj u 21:30 na TV B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: