Najbolji originalni ovonedeljni recepti

Izabrani su ovonedeljni dobitnici koji su poslali svoje originalne recepte objavljene na kategoriji "Moja kuhinja, moja pravila", na portalu B92.net.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.05.2014.

09:52

Default images

Darodavac nagrada "Univerexport" je nagradio sledeće čitaoce sajta i gledaoce popularnog kulinarskog šou programa:Danijelu Tekijaski za recept "Rolat sa plazmom i nutelom" i Divnu Cvejić za recept "Zen Plate".

Jedan od sudija kulinarskog TV šoua "Moja kuhinja, moja pravila", Filip Ćirić je i ove nedelje izabrao najbolje i najoriginalnije recepte gledalaca.

Svakog četvrtka možete saznati da li ste baš vi srećan dobitnik nagrade za najoriginalniji recept koji pristigne na sajt B92.net kroz ovaj formular.

Gledajte kulinarski šou "Moja kuhinja, moja pravila" na TV B92 od ponedeljka, do četvrtka u 21.30h, inspirišite se određenim jelom koje su takmičari pripremili i šaljite nam vaše originalne recepte i fotografije jer vas očekuje još mnogo nagrada.

Nagrađeni svoje poklone mogu da preuzmu na prijavnici zgrade B92. Dobitnici koji nisu iz Beograda moći će da preuzmu svoje nagrade sve dok traje prikazivanje emisije "Moja kuhinja, moja pravila", na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: