MKMP epizoda 53.

U takmičenju je ostalo još osam parova. Ko se kako nosi sa sve većim pritiskom, zbog činjenice da u svakoj epizodi ispada po jedan par i da greške u kuvanju vise nisu dozvoljene.

Izvor: B92

Sreda, 28.05.2014.

11:24

Default images

Pred timovima je danas neobičan zadatak. Podeljeni su u dve grupe i treba da pripreme ručak za prosečnu četvoročlanu porodicu. Svaki tim kuva za sebe, ali unutar grupe treba da se dogovore jer je njihov zadatak da skuvaju ručak od skromnog izbora namirnica. Svi na raspolaganju imaju so, šećer, brašno i ulje, ali svaki par ima pravo da izabere još dve namirnice koje su mu potrebne. Unutar grupe, timovi mogu da koriste namirnice i ostalih timova. Uspeh jela, zavisi od međusobnog dogovora.

Grupe će međusobno degustirati i oceniti hranu, bez da znaju ko je pripremio koje jelo. Dva tima po izboru takmičara i dva tima po izboru sudija će biti sigurni, a ostali se suočavaju sa drugim zadatkom.

Drugi zadatak je da pripreme jelo od namirnica koje su sakrivene u kesama. U opticaju su citrusi i jagode i guava. Par koji pripremi najlošije jelo napušta takmičenje.
Sreda, 28. maj u 21:30 na TV B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: