Ovu su najbolji ovonedeljni recepti

Darodavac nagrada "Univerexport" je nagradio sledeće čitaoce sajta i gledaoce popularnog kulinarskog šou programa: Milanku Tucakov za recept "Integralni hleb", Vasilija Gašića za recept "Rolovana plećka" i Ivanu Grbić za recept "Profiterole".

Izvor: B92

Četvrtak, 22.05.2014.

10:20

Default images

Jedan od sudija kulinarskog TV šoua "Moja kuhinja, moja pravila", Filip Ćirić je i ove nedelje izabrao najbolje i najoriginalnije recepte gledalaca, koji su objavljeni na rubrici "Moja kuhinja, moja pravila/Recepti", na sajtu B92.net.

Svakog četvrtka možete saznati da li ste baš vi srećan dobitnik nagrade za najoriginalniji recept koji pristigne na sajt B92.net kroz ovaj formular.
Sudija Filip Æiriæ bira ovonedeljne najbolje recepte
Gledajte kulinarski šou "Moja kuhinja, moja pravila" na TV B92 od ponedeljka, do četvrtka u 21.30h, inspirišite se određenim jelom koje su takmičari pripremili i šaljite nam vaše originalne recepte i fotografije jer vas očekuje još mnogo nagrada.

Nagrađeni svoje poklone mogu da preuzmu na prijavnici zgrade B92. Dobitnici koji nisu iz Beograda moći će da preuzmu svoje nagrade sve dok traje prikazivanje emisije "Moja kuhinja, moja pravila", na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: