Moja kuhinja moja pravila

"Meni u kuhinji nema ravne!"

Komentari: (10)

Pobednici prvog kulinarskog šou programa televizije B92 „Moja kuhinja, moja pravila“, su Zorica Marković i Simo Marić, bračni par iz Slankamena. Simo i Zorica su pokazali veliko kulinarsko umeće i nadmašili svih 14 parova koji su se od februara takmičili za nagradu vrednu 50.000 evra. Oni su u finalu takmičenja bili bolji od Bojane i Marije, tj. ekipe Munze-Banjica, prestigavši ih sa dva poena. Konačan skor je bio 80:78.

MKMP - Veliko finale

Komentari: (21)

Danas se odigrava veliko finale serijala "Moja kuhinja moja pravila". Najbolji među najboljima boriće se za nagradu od 50.000 eura i titulu najboljeg kuvara amatera.

Ovonedeljni pobednički recepti

Komentari: (1)

Izabrani su ovonedeljni dobitnici koji su poslali svoje originalne recepte objavljene na kategoriji "Moja kuhinja, moja pravila", na portalu B92.net.

MKMP epizoda 59.

Komentari: (8)

Dobili smo prve finaliste. Zorica i Simo su natkuvali protivnike i tako postali prvi finalisti našeg takmičenja.

MKMP epizoda 58.

Komentari: (13)

Regionalni kuvarski takmičarski šou “Moja kuhinja, moja pravila” počeo je 24. februara. B92 i Emotion oblišli su Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu, i odabrali najbolje kuvare ametere. Takmičenje je počelo 15 parova koji su se borili tokom ova tri meseca. Pred njima su bili zanimljivi ali i teški zadaci koje su uspešno i manje uspešno rešavali. Sada smo stigli do polufinala gde će se četiri najbolja para boriti za novčanu nagradu, ali i titulu najboljeg kuvara amatera.

MKMP epizoda 57.

Komentari: (12)

Dobili smo polufinaliste takmičenja Moja kuhinja, moja pravila. To su Ana i Anja iz Beograda, Simo i Zorica iz Slankamena, Bojan i Alden iz Sarajeva i Marija i Bojana iz Beograda.

MKMP epizoda 56.

Komentari: (4)

Ulazimo u poslednju nedelju takmičenja. U borbi za glavnu nagradu ostalo je još samo pet parova. Nagrada od 50.000 eura i laskava titula kulinarskog majstora su tako blizu da se mogu namirisati.

MKMP epizoda 55.

Komentari: (27)

Ostalo je šest parova. Temperatura u kuhinji raste, ko se kako snalazi i ko će doći na korak do polufinala.

prethodna strana 1 od 9 sledeca idi na stranu