Doggy Style-modna revija odeće za pse

Izvor: B92

Četvrtak, 04.11.2010.

12:31

Default images

Brend odeće za pse, kreirali su najbolji srpski dizajneri, a modele su nosili psi čiji su vlasnici ponosni prijatelji projekta.

Autorka ovog humanog projekta je Ivana Bajić koju je niz nemilih događaja u našoj zemlji, koji su vezani za stradanje pasa, na najsuroviji način pokrenuo na okupljanje tima ljudi koji kreću u akciju sa pozitivnom misijom, a to je pomoć našim najboljim prijateljima-psima.

Modna revija Doggy Style predstavlja humanitarnu akciju kroz koju su se prikupljala novčana sredstva za obavljanje sterilizacije pasa.Primarni cilj ove akcije je podizanje svesti o tome da je nasilje nad životinjama zločin i da psi imaju prava na srećan i bezbedan život.

Dizajneri koji su prikazali modele za ljubimce su:

Aleksandar Nikolić , Irena Grahovac, Bata Sasojević, Darko Kostić,Tamara Radivojević, Ana Ljubinković, Tijana Pavlov, Dejan Despotović , Suzana Perić i Iva Stefanović. Promo lice kampanje je Nataša Ninković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: