Opet: Uginula riba bačena kod groblja

Pre nekoliko nedelja građani Zrenjanina žalili su se na rasuto meso i kosti na zelenoj površini kod Tomaševačkog groblja. Par nedelja kasnije, na istoj lokaciji gotovo ista slika. Ovoga puta umesto kostiju - bačena je mrtva riba.

Izvor: RTV Santos

Ponedeljak, 25.10.2021.

12:00

Opet: Uginula riba bačena kod groblja
Ilustracija: Profimedia

Načelnik komunalne milicije Zrenjanina Nemanja Malinić najstrože je osudio ovakve postupke.

"Ovo je za svaku osudu. I to ne govorim samo kao načelnik komunalne milicije, govorim pre svega kao građanin Zrenjanina. Našoj službi nisu prijavljena nikakva neodgovorna postupanja na pomenutoj lokaciji, ali smo po Vašem pozivu izašli na teren i uverili se da je na površini od nekoliko kvadratnih metara rasuta riba. Stupili smo u kontakt sa nadležnom službom JKP 'Čistoća i zelenilo' koji su u najbržem mogućem roku uklonili ribu. Apelujem na Zrenjanince da se prema svom gradu ophode kao dobri domaćini i da se za odlaganje ovakvog otpada obrate nadležnim službama", rekao je Malinić za RTV Santos.

Ekipa službe zoohigijene JKP "Čistoća i zelenilo" su uklonile oko 5 kilograma uginule ribe koja je bačena na zelenu površinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: