Detalji velikog požara u Kruševcu: Ogromna šteta, stanari evakuisani; Oglasio se MUP VIDEO

U velikom požaru koji je jutros, oko 8 sati, pod još nerazjašnjenim okolnostima izbio u nekadašnjoj "Trajalovoj" robnoj kući u centru Kruševca, u kojoj se sada nalazi kineska trgovinska radnja, prema prvim informacijama nema povređenih, ali je vatrena stihija pričinila ogromnu materijalnu štetu.

Izvor: B92

Subota, 29.10.2022.

09:14

Default images

Požar je izbio na drugom spratu ovog objekta u Vidovdanskoj ulici, u kineskoj radnji "Jumart“ i ubrzo počeo da se širi ugrožavajući i susednu zgradu Kruševačkog pozorišta, objekte u prizemlju, kao i prostorije dopisništva RTS, pišu Novosti.

U gaženju požara koji još bukti učestvuju pripadnici ovdašnje vatrogasno-spasilačke brigade sa ukupno osam vozila, a stanari susedne stambene zgrade u ovom bloku iz preventivnih razloga privremeno su evakuisani.

Lokalizovano

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar koji je jutros oko osam sati izbio u kineskoj robnoj kući u centru Kruševca.

Preventivno su evakuisani građani iz okolnih objekata, a vatrogasno-spasilačke ekipe su pravovremenom reakcijom sprečile širenje požara u kojem nije bilo povređenih osoba, saopštio je MUP.

U intervenciji učestvuje devet vozila sa 33 vatrogasca-spasioca iz Kruševca, Trstenika i Ćićevca, kao i industrijske vatrogasne jedinice iz „Trajal korporacije“, preduzeća „Cooper tires“ i „Rubina“.

U toku je dogašivanje požara, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: