Meštani često provodili sate u mraku: Sada se urgentno raskresuje trasa dalekovoda, isključenja zbog radova

Žitelji sela na najvišoj visinskoj tačci grada, u selima pod Kablarom, usled čestih vremenskih neprilika bili su prinuđeni da sate provode u mraku, zbog niskonaponske mreže koja vodi kroz nepristupačne terene.

Izvor: RINA

Četvrtak, 29.09.2022.

11:06

Meštani često provodili sate u mraku: Sada se urgentno raskresuje trasa dalekovoda, isključenja zbog radova
Foto: RINA

Zbog hitnih i neodložnih radova na raskresu rastinja u trasi dalekovoda za Rošce, Vrnčane i Jančiće, bez električne energije sutra će biti potrošači u pomenutim selima u vremenskom intervalu od 08:00 do 16:00 časova,a radovi se nastavljaju i u petak, 30.09.2022.

Zbog radova na delu dalekovoda D.Gorevnica- Ostra-Kostići, bez električne energije biće potrošači delu D.Gorevnice, zaseok Potok, kod šljunkare i u Ostri, zaseok Kostići, u vremenskom intervalu od 09:00 do 14:00 časova kao i potrošači u delu ulice Kneza Vase Popovića od 1-19, ulici 158, od broja 18 – 22.

U petak će zbog radova na dalekovodu za Rošce, Vrnčane i Jančiće, bez električne energije biti potrošači u pomenutim selima u vremenskom intervalu od 08:00 do 16:00 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: