Oborena žena dok je na biciklu prelazila pešački prelaz

Na putu za čačansko prigradsko naselje Trbušani došlo je do saobraćjne nezgode kada je vozač putničkog automobila marke "opel" oborio ženu dok je na biciklu prelazila pešački prelaz.

Izvor: B92

Utorak, 27.09.2022.

09:53

Oborena žena dok je na biciklu prelazila pešački prelaz
Foto: RINA

"Pacijentkinja (31) primljena je u Službu urgentne medicine Opšte bolnice u Čačku, a nakon opservacije utvrđeno je da nema povreda opasnih po život", potvrđeno je za RINU u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Pacijentkinja je na sopstveni zahtev otpuštena na kućno lečenje, uprkos savetima lekara da zbog predostrožnosti ostane na bolničkom lečenju.

Vozač koji je oborio mlađu ženu na pešačkom prelazu zaustavio se nakon ovog incidenta i dao izjavu nadležnima. Na lice mesta izašli su pripadnici PU Čačak.

Deonica na kojoj se dogodila ova saobraćajna nezgoda jedna je od rizičnijih u okolini Čačka, a za nepunih godinu dana tu se dogodilo oko deset saobrćajnih nezgoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: