Za energetsku sanaciju domaćinstava i stambenih zgrada – 27 miliona dinara

Za energetsku sanaciju stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Zrenjanina biće izdvojeno 27 miliona dinara, od čega je 13 miliona iz budžeta grada, navodi se na sajtu grada.

Izvor: eKapija

Četvrtak, 11.08.2022.

16:03

Za energetsku sanaciju domaćinstava i stambenih zgrada – 27 miliona dinara
Ilustracija: Shutterstock/ronstik

Uprava za podsticaje i unapređenje energetske efikasnosti u projektu energetske sanacije učestvovaće sa, takođe, 13 miliona dinara, prenosi portal eKapija. Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava završen je krajem prošlog meseca, a prema informaciji Komisije za realizaciju mera energetske sanacije grada, pristiglo je 329 prijava zainteresovanih korisnika. Očekuje se da potpisivanje Ugovora sa krajnjim korisnicima bude realizovano početkom oktobra. Javnim pozivom određeni su kriterijumi za odabir projekata, a ocenjivanje i rangiranje projekata domaćinstava i stambenih jedinica vršiće se u skladu sa Pravilnikom, dok će Komisija izvršiti terenski obilazak kako bi imala uvid u stanje objekata sa liste i zatim sačiniti predlog konačne liste krajnjih korisnika koji će biti objavljen na oglasnoj tabli i internet stranici grada, navedeno je na sajtu grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: