U Šidu najbolje biciklistkinje regiona

Danas i sutra će u Šidu biti održana 2. Međunarodna trka kroz Vojvodinu za žene.

Izvor: RTV

Subota, 16.07.2022.

09:48

U Šidu najbolje biciklistkinje regiona
Ilustracija: Shutterstock/PPstock

Ove godine na trci će učestvovati takmičarke iz Mađarske, Rumunije, Bugrske, Hrvatske i Bosne i Hrecegovine. Našu reprezentaciju u konkurenciji kadetkinja, juniorki i seniorki predstavljaće dvadeset najspremnijih devojka u svim uzrasnim kategorijama.

U dva dana biće vožene tri etape. Prvog takmičarskog dana ispred stadiona BK „Jednote“ u Šidu startovaće kružna trka a popodne će biti vožen hronometar u dužini od sedam i po kilometara kod manstira Sveta Petka. U nedelju se vozi završna trka od 55 kilometara oko jezera u Erdeviku.

"Poslednjih godina omasovljen je ženski biciklistički sport pa su stečeni uslovi i za domaćinstvo međunarodnih trka. Ujedno će ovo biti svojevrsna promocija turističkih destinacija naše zemlje, grada Šida i okoline“ – kaže selektor naše ženske biciklističke reprezentacije Slobodan Radovanović.

U oba dana trke će početi u 11 časova. Za danas je druga trka zakazana za 16 časova, prenosi RTV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: