Arsenal fest okončan spektaklom

Poslednje, treće veče Arsenal festa u Kragujevcu proteklo je juče u znaku spektakla svetske muzičke atrakcije “Thievery Corporation” na Glavnoj bini, koji su nastupili po drugi put na ovom festivalu, a ukupno šesti put u Srbiji.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 03.07.2022.

09:49

Arsenal fest okončan spektaklom
FOTO TANJUG/ IGOR STANIC

Koncert je bio ispunjen do poslednjeg metra, a prema objavi organizatora, drugi i treći dan Arsenal festa su bili rasprodati.

Thievery Corporation se smatraju zaslužnim za nastanak čitavog podžanra elektronske muzike, i veoma uspešno mešaju - rege, dab, hip-hop, downtempo, indijski trip-hop i bosanovu, i upravo su zbog tog koktela žanrova izuzetna svetska atrakcija.

Program na Glavnoj bini na 12. Arsenal festu zatvorio je pank bend “Goblini” oko dva noću, a na Garden stage-u završne večeri su svirali od 20 sati do rano ujutru - hrvatski muzičar Darko Rundek & Ekipa, kao i hard rok i alternativni sastavi - “Oathbringer”, “Punkreas”, “Popečitelji”, “Crni Cerak”, “Six Pack”, “Naked”, “Smoke Mardeljano” i “Mortal Kombat”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: