Poruka tolerancije i prijateljstva na Sportskim igrama mladih u Šidu

Sportske igre mladih po drugi put su održane u Šidu.

Izvor: RTV

Četvrtak, 02.06.2022.

14:30

Poruka tolerancije i prijateljstva na Sportskim igrama mladih u Šidu
Foto: Shutterstock/WorldStockStudio

Svečano otvaranje igara i paljenje plamena prijateljstva održano je u OŠ "Branko Radičević". Svečanom otvaranju prisuvovali su predstavnici kompanije Dunav osiguranje i predstavnici lokalne samouprave Šid.

Preko 400 osnovaca iz Opštine Šid se prijavilo za učešće u različitim sportskim disciplinama. Kako i sami kažu ponosni su jer su ove godine domaćini Sportskih igara mladih.

Šid je prošle godine po prvi put bio deo Karavana radosti i prijateljstva Sportskih igara mladih. Zabeleženi su sjajni uspesi mladih fudbalera, a velika je čast povono učestvovati u sklopu najveće sporske amaterske manifestacije ističu iz Sportskog saveza Opštine Šid.

I ovoga puta Šiđani su se pokazali kao dobri domaćini, kod kojih se rado vraća. Sportsku priču Igara i poruku tolerancije i prijateljstva, kao i prethodnih godina, zajedno će ispisati i poslati deca iz Srbije, BiH i Hrvatske.

Uz dečje osmehe i sjajne konfete i u Šidu su otvrene Sportske igre mladih, a osnovci su se okušali već u tradicionalnim disciplinama ovih igra takmičenju u basketu "3 na 3" malom fudbalu, igri "Lino između dve vatre ", trkama na 60 metara kao i štafetnoj trci Dunav osiguranja "Prijatelji od detinjstva", prenosi RTV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: