Apoteka u Gradskoj kući ponovo otvorena - radiće i noću

Pod imenom „Galen farm“, apoteka u Gradskoj kući ponovo je otvorila vrata, a kao što su Subotičani navikli, imaće i noćna dežurstva, piše TV Subotica.

Izvor: TV Subotica

Četvrtak, 18.03.2021.

14:38

Apoteka u Gradskoj kući ponovo otvorena - radiće i noću
Foto: Depositphotos, SimpleFoto

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić izrazio je zadovoljstvo što jedna od najlepših apoteka ponovo radi, a novom zakupcu Apotekarskoj ustanovi „Galen farm“ se zahvalio na efikasnom i brzom preuzimanju i poželeo im sreću u radu.

Gradonačelnik Bakić je podsetio da je Apoteka Subotica poslednjih godina gomilala dugove zbog čega je ovaj objekat trpeo, a dolazilo je i do nestašice osnovnih lekova. Kako je rekao, ta mučna situacija i za ustanovu i za Grad je presečena kada su objekti izdati u zakup „Galen farmu“.

Osim apoteke u Gradskoj kući, otvoreno je još šest objekata, između ostalih u Kertvarošu, Novom selu i dispanzeru, dok će se ostalih 13 otvoriti u narednih nedelju dana.

Podsećamo, ugovor o zakupu „Galen farm“ je potpisao krajem godine, čime je narednih 15 godina postao zakupac ukupno 20 objekata, dok je u posedu „Apoteke Subotica“ ostalo tri objekta – na Prozivci, Kelebiji i apoteka u Ulici Matije Gupca gde je i sedište ustanove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: