U Subotici pravo glasa imaju 127.074 birača

U Subotici su sva 102 glasačka mesta otvorena u sedam časova ujutru, a po rečima nadležnih dan za glasanje na referendumu počeo je bez nepravilnosti.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 16.01.2022.

10:01

U Subotici pravo glasa imaju 127.074 birača
Ilustracija: Shutterstock/roibu

Prema podacima Gradske izborne komisije, pravo glasa na referendumu u ovom gradu ima 127.074 birača.

"Glasačka mesta u Subotici su otvorena u sedam časova, nije bilo nikakvih nepravilnosti, sve je proteklo u najboljem redu i nadamo se da će se glasački dan tako i završiti. Još jednom pozivam sve građane da izađu na glasanje", izjavio je Tanjugu Nenad Kozomora, predsednik podkomisije RIK-a.

Referendumsko pitanje glasi: "Da li ste za potvrđivanje Akta o promeni Ustava Republike Srbije?", a građani mogu da zaokruže "da" ili "ne". Subotičani koji jutros obavili svoju građansku dužnost, veruju da će referendum doneti pozitivne promene u pravosuđu.

"Nije mi naročito poznata ta oblast, ali se nadam da će biti drugačije", kazala je jedna Subotičanka, a druga se složila i rekla:

"Naravno da očekujem bolje pravosuđe".

"Verujem u državu i ono što su rekli da nas nakon referenduma čeka bolje pravosuđe", rekla je još jedna Subotičanka pošto je obavila svoju građansku dužnost,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: