Subotica - Društvo - B92 Lokal

Od petka promene: Evo ko neće moći da prođe kroz neke delove grada

Od petka, 21. januara, kamionima težim od 7.5 tona zabranjuje se prolazak kroz pojedine delove Subotice.

Izvor: Novosti Subotica
Podeli
Foto: Canetti/Shutterstock
Foto: Canetti/Shutterstock

Teretna vozila čija najveća dozvoljena ukupna masa prelazi 7,5 tona a koja se kreću iz smera Ulice Somborski put ka centru Grada na raskrsnici ulica Somborski put i ulica Zagrebačke i Preradovićeve obavezno se usmeravaju udesno u Zagrebačku ulicu. Vozila koja se kreću iz smera Ulice Bajski put na raskrsnici ulica Bajski put i ulica Karađorđev put, Preradovićeve ulice i Ulice Petefi Šandora obavezno se usmeravaju udesno u Preradovićevu ulicu, prenose Novosti.

Zabranjuje se teretnim vozilima na kružnom toku kod graničnog prelaza između Republike Srbije i Republike Mađarske "Kelebija" izlaz sa kružnog toka u ulicu Put Edvarda Kardelja.

Teretna vozila koja se kreću iz smera ulice Franje Kluza ka industrijskoj zoni obavezno se usmeravaju udesno u ulicu 13. Novu, ulicu koja je paralelna sa Batinskom ulicom i nalazi se u sklopu industrijske zone.

Autoprevoznici čija su sedišta i autobaze na trasi ka graničnom prelazu Kelebija mogu koristiti svojim teretnim vozilima tu trasu samo ukoliko su prazni, odnosno ukoliko ne vrše uslugu prevoza tereta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.