Vozači se porazboljevali: Otkazani brojni polasci na gradskim linijama

Zbog pogoršane epidemiološke situacije i velikog broja vozača koji su na bolovanju, JGSP "Novi Sad" je primoran da od danas, 26. januara na dnevnom nivou otkaže pojedine polaske na gradskim linijama, stoji u saopštenju ovog gradskog preduzeća.

Izvor: Moj Novi Sad

Sreda, 26.01.2022.

08:02

Vozači se porazboljevali: Otkazani brojni polasci na gradskim linijama
Ilustracija: Depositphotos, milangucci

Iz GSP-a naglašavaju da se putnici o izmenama mogu informisati na sajtu preduzeća u rubrici red vožnje gde će biti označeni polasci koji neće saobraćati, prenosi portal Moj Novi Sad.

Kako bi mogli da imaju tačan uvid o vremenima autobuskih polazaka, GSP predlaže korisnicima i da koriste NSmart aplikaciju za mobilne telefone. Aplikacija je kako kažu, precizna i na osnovu GPS signala generiše informacije na putnoj mreži, te pruža pouzdane informacije o nailasku autobusa na stajalište.

Na osnovu trenutnog stanja aplikacija obaveštava svakog korisnika o tome u koje vreme na odabranom stajalištu može da očekuje nailazak autobusa na željenoj liniji. Aplikacija je jednostavna za upotrebu i može potpuno besplatno da se skine na Google Play prodavnici za telefone sa android operativnim sistemom, te sa Apple Store za mobilne telefone sa IOS operativnim sistemom.

Takođe, gradski prevoznik se izvinjava građanima zbog izmena i moli ih za razumevanje za ovu tešku situaciju na koju ne mogu da utiču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: