Vozači oprez: Počinju radovi na Futoškom putu

U utorak, 27. septembra, Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije započinje sa radovima na 1. fazi rekonstrukcije kolovoza Futoškog puta, kao i na rekonstrukciji kolovoza u delu Ulice Sonje Marinković u Sremskoj Kamenici (deonica do Pudarske ulice).

Izvor: B92.net

Ponedeljak, 26.09.2022.

12:43

Vozači oprez: Počinju radovi na Futoškom putu

Radovi na Futoškom putu obuhvataju deonicu od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića, saopšteno je iz Grada Novog Sada.

Radovi će se izvoditi najpre na desnoj kolovoznoj traci - u smeru ka Ulici Bate Brkića, a potom će se preći na levu stranu ove saobraćajnice.

U toku radova saobraćaj će biti preusmeren na suprotnu traku, te apelujemo na vozače da povećaju opreznost i naročito obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Tokom izvođenja radova u Ulici Sonje Marinković u Sremskoj Kamenici, saobraćaj neće biti obustavljen, sem u kraćem periodu dok se bude obavljalo asfaltiranje kolovoza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: