Skoro 30 miliona dinara za novo vatrogasno vozilo u Novom Sadu

Beogradska firma Gasop isporučiće Novom Sadu jedno vatrogasno vozilo po ceni od skoro 30 miliona dinara za potrebe vatrogasne jedinice.

Izvor: B92

Sreda, 14.04.2021.

19:41

Skoro 30 miliona dinara za novo vatrogasno vozilo u Novom Sadu
Foto: Depositphotos/IgorVetushko

Ova firma je posao dobila na javnom tenderu Gradske uprave za komunalne poslove, pošto su sa cenom od 29.760.000 dinara sa PDV-om, bili povoljniji od preduzeća "Vatrosrem proizvodnja" iz Beograda koje ne samo da je dalo skuplju ponudu od 29.940.000 dinara sa PDV-om, već nisu imali ni ispravnu dokumentaciju.

Gasop treba vatrogasno vozilo sa pripadajućom opremom da isporuči u Novi Sad u roku od 150 dana.

Kupovinom ovog kamiona Novi Sad nastavlja dugogodišnju praksu da svake godine kupi vozilo ili drugu opremu za vatrogasce. Ovaj put se kupuje navalno vozilo, koje spada u ona koja prva izlaze na intervenciju, saznaje 021.rs.

Prema specifikacijama iz tendera, kupuje se kamion koji ima rezervoar za vodu od 3.500 litara i rezervoar sa penom od 200 litara. Kabina omogućava prevoz vozača i pet vatrogasaca, a sadrži i drugu raznu opremu koja se koristi prilikom gašenja požara i drugih tehničkih intervencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: