"To Be Punk" sutra i prekosutra u Novom Sadu

Ovogodišnji "To Be Punk" festival biće održan 24. i 25. septembra u obnovljenom programskom prostoru Studentskog kulturnog centra "Fabrika", u Bulevaru despota Stefana 5, u Novom Sadu.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.09.2021.

12:40

Ilustracija: Darja Balšiæ

U petak, 24. septembra, nastupaju novosadski pank bendovi De Limanos i Vršnjačko nasilje, bend Kpax iz Beograda i Sick Crap iz Ple (Hrvatska).

Za subotu, 25. septembra, predviđeni su nastupi kraljevačkog punk/hardcore benda Sedativ, beogradskog benda Nagön, punk/hardcore benda Smrt razuma iz Osijeka (Hrvatska), punk benda The Obsessions iz Beča (Austrija), i punk benda Süllyedõ Világ (Mađarska).

Program obe festivalske večeri počinje u 20 sati, a cena ulaznice je 500 dinara po danu. Ulaznice će moći da se kupe isključivo na ulazu u koncertni prostor.

Festival će biti održan u skladu sa epidemiološkim merama koje su na snazi u Srbiji, a broj posetilaca ograničen je na 250, uz poštovanje epidemioloških mera - nošenje maske i držanje fizičke distance.

Ovo je 14. izdanje "To Be Punk" festivala, koji organizuje Studentski kulturni centar Novi Sad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: