Napadnut odbornik u Novom Pazaru

Admir Muratović, bivši funkcioner Stranke pravde i pomirenja (SPP), prema njegovim navodima na društvenim mrežama, napadnut je danas biber sprejom u Novom Pazaru.

Izvor: Radiostoplus

Ponedeljak, 12.09.2022.

14:42

Napadnut odbornik u Novom Pazaru
Ilustracija: Shutterstock/Igor Dymov

Ovo je poslednji u nizu incidenata posle odlaska nekolicine visokih funkcionera Stranke pravde i pomirenja (SPP) nakon što je preminuo lider stranke Muamer Zukorlić.

Prethodno je Muratović najavio da će nakon jednogodišnje pauze, na političkoj sceni nastupati kao samostalni odbornik, javlja Radiostoplus. Dodao je da će o metodologiji i formi svog političkog delovanja javnost obavestiti u narednim danima.

Samir Tangir, takođe bivši visoki funkcioner SSP-a, u junu je oformio Bošnjačko-srpski savez, te se može očekivati da se Muratović pridruži tom savezu kao samostalni odbornik.

"Postoje raskrsnice u životu koje zahtevaju odgovoran pristup i donošenje odluka koje možda u određenom trenutku nisu za sve jasne i prihvatljive, a ja svoju odluku donosim potpuno svestan njene težine. Vreme pred nama je vreme izazova i doći će do velikih promena na političkoj sceni Sandžaka, ne zbog mene ili vas već zbog velikih promena koje su se desile na međunarodnom planu", rekao je Muratović, prenosi Radiostoplus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: