U svega nekoliko sati - dva požara u Novom Pazaru VIDEO

U svega nekoliko sati, dva požara u Novom Pazaru - lekari su zbrinuli devet osoba, među kojima su i učenici škole. U Tehničkoj školi, vatra je zahvatila jednu od prostorija na drugom spratu, a nešto kasnije oko 20 sati gorela je i porodična kuća u Ulici Hilma Rožajca.

Izvor: B92

Petak, 15.10.2021.

10:35

U svega nekoliko sati - dva požara u Novom Pazaru VIDEO
Foto: Printskrin, TV Prva

U požaru koji se dogodio u Tehničkoj školi u Novom pazaru lakše je povređen jedan učenik koji je zbrinut u Opštoj bolnici. Međutim, na dečjem odeljenju pomoć su dobile i tri učenice zbog problema sa disanjem.

Ekipa vatrogasne jedinice ugasila je požar uz pomoć nastavnika i učenika, koji su sa svojim vatrogasnim aparatim aktivno učestvovali u gašenju vatre.

Požar je nastao i pripremnoj prostoriji škole na drugom spratu, a gust dim se naglo širio školom, pa je ona odmah i evakuisana.

"To je prostorija za održavanje računara, tako da je u tom trenutku bilo dosta te opreme, instalacija... Ne znamo još šta je uzrok, sad su došli ljudi za procenu uzroka. Jedan učenik i kolege su odmah reagovali sa našim protivpožarnim aparatom, tako da su delimično ugasili požar, ali moramo da pohvalimo i Vatrogasnu službu koja je u roku od pet minuta bila ovde", rekao je direktor Tehničke škole Hido Ljajić za TV Prva.

Vatrogasci su ubrzo ponovo morali na teren. Ali, ne samo oni, već i lekari hitne pomoći.

Zbrinuto je, kako saznaje TV Prva, pet lica, među njima i jedna nepokretna osoba, koja je odmah transportovana u bolnicu.

Reč je o ukućanima, a niko nije životno ugrožen. Materijalna šteta je velika, a pretpostavlja se da su uzrok požara neispravne električne instalacije.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: