Raspisan poziv – Nišlije mogu da se prijave za mere energetske sanacije

Nišlije mogu da se prijave za mere energetske sanacije porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnju solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošnje tople vode u 2022. godini.

Izvor: Energetski portal

Nedelja, 18.09.2022.

11:10

Raspisan poziv – Nišlije mogu da se prijave za mere energetske sanacije
Ilustracija: Shutterstock/anatoliy_gleb

Ministarstvo rudarstva i energetike i Grad Niš ove godine obezbedili su 34 miliona dinara za ovaj konkurs što je duplo više u odnosu na ranije realizovani javni poziv, piše Energetski portal.

Rok za prijavljivanje je 15. oktobar ove godine. Na osnovu iskustava i sugestija građana, postupak prijavljivanja je sada jednostavniji kako za domaćinstva, tako i stambene zajednice, navodi se na sajtu grada.

Konkursna dokumentacija za Javni poziv može se preuzeti na zvaničnoj internet stranici Grada Niša www.ni.rs i zvaničnoj internet stranici Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj www.investnis.rs ili na šalterima Jedinstvenog upravnog mesta u ulici Nikole Pašića br. 24.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj na telefon 504-658.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Društvo

Evo šta će biti na mestu "Beograd bašte"

Prostor "Beograd bašte", oivičen Bregalničkom, Kajmakčalanskom, Silvija Kranjčevića i Ulicom Svetomira Nikolajevića na Zvezdari, ostaće zelena površina i tu neće biti građena stambena zgrada.

15:52

26.3.2024.

1 d

Podeli: