Niški lekari rade i vikendom – imaju samo jedan cilj FOTO

Protekle subote i nedelje na Klinici za kardiohirurgiju UKC Niš operisano je troje bolesnika sa liste čekanja za kardiohirurške operacije.

Izvor: B92.net

Utorak, 31.01.2023.

14:44

Niški lekari rade i vikendom – imaju samo jedan cilj FOTO
Foto: prof. dr Dragan Miliæ

"Na ovaj način krenuli smo u realizaciju predloga naših mladih lekara da se radi i vikendom bez finansijske naknade, u cilju smanjivanja liste čekanja", naveo je prof. dr Dragan Milić, direktor Klinike za kardiohirurgiju UKC Niš, na svom Instagam nalogu.
Foto: prof. dr Dragan Miliæ
Doktor Milić naglašava da u vremenima kada se obećanja olako daju i retko ili gotovo nikada ne ispunjavaju, celokupno osoblje klinike, a posebno mladi kardiohirurzi pokazuju da su im humanost, principi Hipokratove zakletve i svetinja belog mantila, najvažnije vrednosti za koje se vredi boriti.
Foto: prof. dr Dragan Miliæ
"Beskrajno sam ponosan na sve njih, na njihovu posvećenost i stručnost i na njihovu rešenost da ispune datu reč i obećanje, stavljajući u prvi plan pacijenta i njegove potrebe", zaključio je prof. dr Milić.
Foto: prof. dr Dragan Miliæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Podeli: