Petorica huligana devastirala automobil u centru Leskovca, posle toga nastala masovna tuča

Nešto pre ponoći u Ulici Babičkog odreda, nedaleko od centra Leskovca desila se nadrelana scena zbog koje stanovnici iz ove uzane i mirne ulice i danas piju sredstva za smirenje.

Izvor: Jugmedia

Četvrtak, 28.04.2022.

14:30

Petorica huligana devastirala automobil u centru Leskovca, posle toga nastala masovna tuča
Foto: Shutterstock/ToskanaINC

"Zamislite šestoro muškaraca kako se makljaju pored polomljenog automobila, a sa strane izašao narod i samo posmatra, dok iz daljine čuješ zavijanje sirena", započinje priču starija žena iz ove ulice, svedok događaja.

Sve je počelo negde oko 23,30 sati kada su huligani ušli u ovu ulicu i na samom njenom početku se od komšija, koji su se zatekli, raspitivali se za kuću mladića koji je nekada bio član profesionalnog obezbeđenja, a sada drži teretanu u Leskovcu.

"Nešto pre 24 sata sam gledala seriju na televiziji i čula najpre neku tupu lupnjanjavu i lomljenje stakla. Istrčala sam napolje i videla polomljena stakla na crnom komšijskom automobilu i videla kako taj automobil jedan od one petorice udara bejzbol palicom, a drugi ga šutira", priča žena, prenosi Jugmedia.

U taj momenat je iz kuće istrčao mladi vlasnik automobila, za njim njegov ujak iz kuće pored. Vandali su se, kako objašnjava, „batalili“ dalje lomljave i već odmakli dve do tri kuće dalje.

"Komšija je ih pozvao pitajući šta su to i zašto uradili, a četvorica od petorice su se vratila, počela da ga psuju i nasrnuli na njega. Umešao se i njegov ujak. Tada je nastala opšta tuča. Ne zna se ko je koga udarao, ali sam videla da su napadači na kraju pobegli. Pobegli bi oni i pre, ali im je jedan vozač preprečio put", priča žena koja kaže da je celu noć provela budna od straha.

Vlasnik automobila je kasnije završio u urgentnom centru jer je dobio povrede po licu i telu, a kasnije je dao izjavu u policiji.

Ceo događaj potvrđen u leskovačkoj poliicji i rečeno je da je u toku saslušaje

Međutim, rođaci vlasnika automobila tvrde da je danas do 12 sati uhvaćen samo jedan od huligana, koji, kako procenjuju i druge komšije, umaju od 27 do 33 godine.

Komšije još tvrde da su u toj ulici oštećena još dva automobila, jedan na početku, drugi na kraju ulice, i da su, navodno vlasnici tih automobila koletaralna šteta. U svakom slučaju napadači su bili u alkoholisanom stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: