Rekonstruisan još jedan ulaz u grad

Pored rehabilitacije kolovoza na putu Živkovo- Pečenjevce i nadvožnjaka na ulazu u mesto Bobište za šta je Javno preduzeće "Putevi Srbije" izdvojilo 10 miliona dinara, još jedan ulaz u gad Leskovac je kompletno rekonstruisan.

Izvor: B92

Sreda, 22.09.2021.

09:20

Rekonstruisan još jedan ulaz u grad
Ilustracija: Stockr/Shutterstock

Radi se o petlji na putu Leskovac-Vlasotince ispred naplatne rampe za isključenje za auto-put koja je nedavno presvučena asfaltom u dužini od 800 metara od nadvožnjaka i preko mosta na reci Moravi, prenosi Jugmedia.

Iznos koji je Javno preduzeće "Putevi Srbije" izdvojilo za ove radove u dužini od 800 metara je devet miliona dinara, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Direktor JP "Urbanizam i izgradnja" Novica Nikolić je na pres konferenciji rekao da je ove radove izvelo preduzeće Trejs Srbija.

"Urađena je kompletna rehabilitacija kolovoza, ugradnja završnog sloja asfalta, a upravo su završeni radovi na uređenju bankina tako da sa završetkom ovih radova mi imamo uređen ulaz u grad", objasnio je Nikolić.

Nikolić je najavio radove koji će se izvoditi na opštinskom putu od Bunibroda ka Guberevcu u dužini od 500 metara, te će zato doći do izmene režima saobraćaja.

Kako je najavljeno, očekuje se radovi počnu sledeće nedelje, odgovorni izvođač radova je AB Kop Vlasotince, a rok za završetak je 60 dana. Grad Leskovac je za ove radove izdvojio 4,5 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: