Počela isplata novca za udžbenike učenika prvog razreda u Leskovcu

Grad Leskovac treću godinu zaredom iz budžeta izdvaja sredstva za udžbenike za sve učenike prvog razreda osnovnih škola na teritoriji grada.

Izvor: B92.net

Četvrtak, 21.10.2021.

15:42

Počela isplata novca za udžbenike učenika prvog razreda u Leskovcu
Foto: Grad Leskovac

Finansijska pomoć roditeljima đaka prvaka se ostvaruje tako što roditelji podnesu zahteve školama koje dalje dokumentaciju prosleđuju Odeljenju za društvene delatnosti Gradske uprave nakon čijeg sprovođenja postupka se na račun roditelja koji je podneo zahtev uplaćuje 6.000 dinara, navodi se na zvaničnom sajtu Grada Leskovca.

Isplata po navedenom osnovu je počela danas i u prvoj tranši je isplaćeno 630.000 dinara za 105 podnetih zahteva iz devet škola i to škola iz Brestovca, Miroševca, Velike Grabovnice, Orašca, Velikog Trnjana, Predejana, Bogojevca, Pečenjevca i Turekovca.

Ukupna suma opredeljena za ove namene iznosi šest miliona dinara.

Grad Leskovac novac isplaćuje nakon što škola dostavi urednu dokumentaciju te isplata zavisi od pripreme dokumentacije od strane roditelja i škola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: