Izbio požar u centru Kragujevca – oštećeni automobili na parkingu

Dva sata nakon ponoći, u Bulevaru kraljice Marije u Kragujevcu, došlo je do požara u kome su oštećena tri putnička vozila.

Izvor: RINA

Sreda, 22.03.2023.

11:40

Izbio požar u centru Kragujevca – oštećeni automobili na parkingu
Ilustracija/Foto:Photo Spirit&Shutterstock

"Videli smo da dim izbija prvo iz jednog vozila, a zatim se vatra proširila velikom brzinom i na ostale automobile. Plamen je počeo da guta vozila i odmah smo pozvali vatrogasce. Pričinjena je ogromna materijalna šteta i vozila više nisu u funkciji", kažu za agenciju RINA očevici ovog incidenta.

Odmah po dojavi, na lice mesta izašlo je šest pripadnika vatrogasno-spasilačke jedinice iz Kragujevca sa jednim vatrogasnim vozilom, koji su brzo lokalizovali požar i sprečili širenje dalje.

Uzrok požar nije poznat javnosti, dok će pripadnici MUP-a daljom istragom utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta u širem centru grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Podeli: