Drama na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu. Reagovala i BIA

Na mejl Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu stigla je poruka pretećeg sadržaja sa nepoznate adrese, a pošto je policija izašla na teren i izvršila proveru, preporučeno je da se sve nastavne aktivnosti danas održavaju uobičajeno, izjavila je Tanjugu dekanka fakulteta Milena Jakšić.

Izvor: Tanjug

Utorak, 30.05.2023.

12:22

Drama na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu. Reagovala i BIA
Ilustracija/Foto: BokiPop034 / Shutterstock.com

Ona je Tanjugu rekla da se sadržaj mejla, koji je juče oko 14 sati stigao fakultetu, "nije odnosio na postavljanje bombe kao što je to do sada bio slučaj, ali je bio pretećeg sadržaja i nije se odnosio na pojedinca”.

Istog trenutka, dekanka je slučaj prijavila policiji nakon čega su službe za visoko-tehnološki kriminal izašle na teren i preduzele sve aktivnosti na proveri ovog slučaja.

"Nakon toga, preporuka je da se sve nastavne aktivnosti na fakultetu danas održavaju uobičajeno. Iz predostrožnosti, svi ulazi na fakultet osim glavnog su zatvoreni a ispred fakulteta dežura patrola policije", rekla je dekanka Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.

Kako mediji prenose, ovu poruku poslao je nesvršeni student ekonomskog fakulteta, star 29 godina. U poruci je stajalo kako će danas oko 12 sati doći na fakultet i usmrtiti sve prisutne. Reakcija uprave ove visokoškolske ustanove bila je hitra a pored policijskih snaga rešavanju problema pristupila je i BiA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: