Kragujevac - Ekonomija - B92 Lokal

Sajam poljoprivrede u Kragujevcu od 8. do 11. septembra

Šumadijski sajam poljoprivrede, 18. po redu, kao najveća jesenja smotra agrara u ovom delu Srbije biće održan od 8. do 11. septembra, a predstaviće se vise od sto izlagača.

Izvor: Tanjug Kragujevac
Podeli
Ilustracija: Depositphotos/neiezhmakov
Ilustracija: Depositphotos/neiezhmakov

Među učesnicima sajma će se naći poljoprivrednici iz biljne i stočarske proizvodnje, izlagači poljoprivredne mehanizacije , oprema i alata za poljoprivredu, predstavnici banki, osiguravajućih kuća i mnogi drugi, navodi se u saopštenju Šumadija sajma.

Za četiri sajamska dana najavljen je bogat prateći program u vidu stručnih predavanja i tribina o aktuelnim temama iz oblasti poljoprivrede, izložbi stoke i sitnih životinja, ali i kulturno- umetničkog programa koji će se neprestano smenjivati na centralnoj bini.

Brojni izlagači predstaviće svoje ponude, dok će autentične ukuse Šumadije predstaviti destilerije, vinarije, pivare i brojni proizvođači iz ovog dela Srbije.

Za najbolja grla simentalske rase na izložbi krava ovogodišnji partner sajma, kompanija „Meggle" uručiće kao prvu nagradu junicu simentalske rase.

Organizator je Šumadija sajam, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, dok su partneri sajma Dunav osiguranje i kompanija "Meggle".

Radno vreme sajma od je 10 do 20 časova, osim u nedelju do 18 časova, a ulaz je slobodan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.