U Kragujevcu uništeno 18 neeksplodiranih ubojnih sredstava, među njima bombe, municija i trotilski meci

Tim kragujevačke Uprave za vanredne situacije uništio je u kamenolomu Gradac u Batočini 18 neeksplodiranih ubojnih sredstava i to osam ručnih bombi, šest komada streljačke municije i četiri trotilska metka.

Izvor: InfoKG

Petak, 24.06.2022.

14:30

U Kragujevcu uništeno 18 neeksplodiranih ubojnih sredstava, među njima bombe, municija i trotilski meci
Foto: Shutterstock/Click98

Uništena neeksplodirana ubojna sredstva pronađena su u krajem maja i početkom juna ove godine u opšti Aranđelovac i u Kragujevcu.

Neeksplodirana ubojna sredstva preuzeo je nadležni tim kragujevačke Uprave za vanredne situacije na lokaciji "Tenkodrom", a potom ih je uništio u kamenolomu Gradac u Batočini.

Načelnik ovdašnje Uprave za vanredne situacije, Zoran Kočović apeluju na građane da u slučaju pronalaska neeksplodiranog ubojnog sredstva ili sumnjivog predmeta odmah obaveste policiju ili Operativni centar Sektora za vanredne situacije.

Naglašava da nikako ne treba dirati sumnjiv predmet, već sačekati dolazak ekipe Uprave za vanredne situacije, prenosi InfoKG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Podeli: