Do 26. juna prijava za stručnu praksu Univerziteta u Kragujevcu

Univerzitet u Kragujevcu i tamošnji Institut za javno zdravlje organizuju Studentsku letnju stručnu praksu u službama i centrima Instituta, sa ciljem da studenti tokom letnjih meseci steknu praktična iskustva.

Izvor: B92

Nedelja, 19.06.2022.

10:11

Do 26. juna prijava za stručnu praksu Univerziteta u Kragujevcu
Foto: Shutterstock/TinnitusDoll

Prijava za praksu otvorena je do 26. juna, a na konkurs se mogu prijaviti studenti završnih godina osnovnih akademskih, integrisanih akademskih i master akademskih studija.

Praksa će se realizovati u dva ciklusa - od 1. do 31. jula i od 1. do 31. avgusta.

Prema iskazanim potrebama Instituta za javno zdravlje Kragujevac, na konkurs za letnju stručnu praksu mogu se prijaviti studenti Fakulteta medicinskih nauka, Prirodno-matematičkog fakulteta i Agronomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Na sajtu Univerziteta u Kragujevcu navodi se da se studenti mogu prijaviti za obavljanje stručne prakse i na drugim institucijama, poput Centra za obrazovanje, Ustanove kulture "Koraci", Istorijskog arhiva Šumadije, Narodnog muzeja, Narodne biblioteke "Vuk Karadžić"...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: