Jagodinska bolnica dobila skener

Narodni poslanik Nikola Radosavljević dočekao je skener za Opštu bolnicu u Jagodini.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.12.2021.

09:52

Jagodinska bolnica dobila skener
Ilustracija: Depositphotos, vilevi

"To je bilo prilikom obilaska bolnice u Despotovcu kada sam mu ukazao da je skener neophodan našem zdravstvenom centru. Naši građani sada ne moraju ići u neke druge gradove. Sada imamo nešto što može da spasi nečiji život. Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu – da ozdravi", rekao je Radosavljević, prenosi Infocentrala.

Skener je vredan 36 miliona dinara.

"Radićemo novi deo do 3.000 kvadrata na mestu gde je nekadašnje grudno odeljenje koje će biti srušeno. Radi se parking prostor u etažama. Završićemo deo bolnice koji je već započet, ali i kompletnu rekonstrukciju cele bolnice. Investicija je vredna između 30 i 40 miliona evra", poručio je.

Prema njegovim rečima, radovi kreću sredinom naredne godine.

"U poslednje dve godine obezbedili smo mnoge važne stvari, dva saniteta za Opštu bolnicu i dva saniteta za Dom zdravlja, zatim donaciju od 100.000 evra u opremi od turske agencije 'Tika', kao i inkubator za decu", dodao je Radosavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: