Čačak - Hronika - B92 Lokal

Oboren neslavan rekord: Zaustavljeno preko 50 učesnika u saobraćaju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja 48 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i osam koji su sa probnom vozačkom dozvolom upravljali vozilima u vreme kada im je to zabranjeno.

Izvor: RINA Čačak
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

"Saobraćajna patrola u Čačku zaustavila je tridesetpetogodišnjeg vozača fijata koji je upravljao sa 2,09 promila alkohola u organizmu, tridesettrogodišnjeg vozača folksvagena sa 1,57 promila alkohola, kao i šesnaestogodišnjaka koji je vozio motocikl pod dejstvom marihuane i bez vozačke dozvole. Policija je u Gornjem Milanovcu zatekla tridesetogodišnjeg muškarca koji je upravljao renom sa 1,60 promila alkohola u organizmu, a u Mrčajevcima dvadesetsedmogodišnjaka koji je vozio škodu sa 1,55 promila alkohola", kazali su u MUP za RINU.

Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise kako ne bi ugrozili ni svoju, ni bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.