Rešeno

Grad Čačak potpisao je sporazum sa vlasnicima još dva stambena objekta u Ulici cara Dušana, koji se nalaze na lokaciji na kojoj će biti izgrađen zatvoreni bazen u Čačku.

Izvor: eKapija

Nedelja, 18.09.2022.

12:29

Rešeno
Ilustracija: Shutterstock/kalyanby

Prema rečima gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića, na ovaj način došlo se do kompletne lokacije i rešenih imovinsko-pravnih odnosa za budući zatvoreni bazen olimpijskih dimenzija, prenosi portal eKapija.

"Očekuje nas izrada projektno-tehničke dokumentacije i, nadam se, kada na proleće raspišemo javnu nabavku za izvođača, već na leto naredne godine krenemo u izgradnju. To je odlična vest zato što smo napravili sporazum sa dva vlasnika tih porodičnih objekata. Kao što već znate, tamo smo ranije isplatili vlasnike i uklonili kafe "Montanu". Sa ovim sporazumom rešavamo kompletne imovinsko-pravne odnose u delu grada gde će biti izgrađen zatvoreni bazen", naveo je Todorović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Društvo

Evo šta će biti na mestu "Beograd bašte"

Prostor "Beograd bašte", oivičen Bregalničkom, Kajmakčalanskom, Silvija Kranjčevića i Ulicom Svetomira Nikolajevića na Zvezdari, ostaće zelena površina i tu neće biti građena stambena zgrada.

15:52

26.3.2024.

1 d

Podeli: