Vesić se oglasio povodom protesta

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.oglasio se na Fejsbuku povodom najavljene blokade puteva u prestonici.

Izvor: B92.net

Petak, 03.12.2021.

20:46

Vesić se oglasio povodom protesta
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bg

"Zbog najavljene sutrašnje blokade puteva na teritoriji grada Beograda biće otežan rad komunalnih službi grada koje neće moći da obave svoje poslove kao svakog drugog dana. To se pre svega odnosi na odnošenje smeća, pranje ulica ali i na hitne intervencije Beogradskih toplana, Javnog stamebnog i Beogradskog vodovoda i kanalizacije. Problemi se očekuju i u funkcionisanju javnog prevoza ukoliko autobusi ne budu mogli da prođu od blokada. Grad Beograd moli sve građanke i građane koji budu imali probleme, jer komunalne službe neće moći da intervenišu kao što je uobičajeno, da prijave problem Beokom servisu grada Beograda", navodi se u objavi.

"Naši telefoni su: 0800 11 00 11 za fiksne telefone 011 30 90 007 za mobilne mreže, a mogu da se koriste i tviter kao i Beokom aplikacija. Molim sve građane da budu strpljivi i pokažu uzdržanost jer oni koji sutra žele da blokiraju puteve i zaustave život žele incidente kako bi pokazali da su ugroženi. Pristojan Beograd izaći će kao pobednik iz haosa koji spremaju gradu. Jer, Beograd pobeđuje!", dodaje se

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: