Na dočeku Nove godine i Brega; Vesić: "Biće još iznenađenja"

U Beogradu za doček Nove godine peva i Goran Bregović, a biće još iznenađenja, poručuje zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Izvor: B92.net

Četvrtak, 25.11.2021.

08:00

Na dočeku Nove godine i Brega; Vesić:
Foto: Printskrin, Facebook/Goran Vesiæ

"Grad Beograd imaće ove godine najspektakularniji doček Nove 2022. godine jer ispred Doma Narodne skupštine nastupaju Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović. Iste večeri na Sava Promenadi grad Beograd u saradnji sa kompanijom Beograd na vodi organizuje koncert za one koji vole Gorana Bregovića. Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens, osim Bregovića, nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi. Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu", najavio je Vesić u objavi na Fejsbuku.

Prema njegovim rečima, Grad Beograd će narednih dana da objavi ko će da nastupi i na koncertima koje organizuje 29. i 30. decembra, a koji će biti namenjeni mlađoj populaciji.

"Narednih dana objavićemo i program Dečje Nove godine koja će biti održana na 25 lokacija u Beogradu u svih 17 beogradskih opština. Beograd pobeđuje", zaključio je zamenik gradonačelnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: